woensdag 30 september 2009

28 september, Sydney dag 2

vandaag gaan we de water route doen, vanuit het hotel lopen we door china town richting Darling Harbour, een ander gedeelte dan gisteren. Daar aangekomen gaan we de Wildlife and Aquarium bezoeken. hier krijg je een goede indruk van wat er allemaal aan dieren in de bush en in de zee te vinden is, heel leuk om te zien, afgezien van het gedeelte met de eight legged freaks!






het is trouwens heerlijk weer, de zon schijnt, maar er staat nog wel wat wind. maar.... de eerste zon hebben we te pakken.









na de "dieren" gezien te hebben genieten we tijdens onze lunch even van de zon, en gaan we verder in de haven en pakken we een Ferry om naar Manly te gaan. deze boottocht gaat helemaal door de haven en onder de brug door en langs the opera house, ook deze keer is het weer prachtig om te zien, omdat het vanaf het water nog mooier is! je krijgt dan echt een 3d look van de Opera House.






op Manly is een strand, waar we even heen gaan en onze eerste vieuw of the sea krijgen! heerlijk, mooie en hoge golven daar.
We nemen de Ferry weer terug naar Cirqualar Key, en eten daar een heerlijke pizza, daarna gaan we met de bus weer terug naar ons hotel.

0 reacties:

Een reactie posten